Ingezonden persbericht


Utrecht, 31 mei 2010

"80 recepten stap voor stap"

Kookschool - Pasta

Laura Zavan

Kookschool - Pasta

Uitgeverij Inmerc
Genaaid gebrocheerd met flappen, 256 pagina's
ISBN 978 90 6611 850 8
Prijs: ¤ 24,95

Aardappels, groente en vlees? Sáái! Anno 2010 gaan we voor spaghetti carbonara, ravioli en lasagna. En het zijn niet alleen de namen die zo heerlijk van je tong rollen... Pasta is gewoon lekker, helemaal niet moeilijk te bereiden en geschikt voor elke gelegenheid. Daarom introduceren wij Kookschool - Pasta!

Na het grote succes van De klassiekers, De desserts en nog vier succesvolle titels, is het nu de beurt aan Kookschool - Pasta met tachtig overheerlijke pastarecepten. Volgens beproefd recept, want duidelijkheid en stap-voor-stapbegeleiding zijn opnieuw de sleutelwoorden in dit fantastische zevende basiskookboek uit de Kookschool-reeks. Met lekker veel foto's die je samen met de heldere beschrijvingen probleemloos door de recepten loodsen. Op naar snelle vlees- en vispasta's, frisse pastasalades, maar ook naar hoogstandjes als gnocchi van spinazie en ricotta of tortellini gevuld met rundvlees.

Kookschool - Pasta is een prima leermeester als je nog niet zo ervaren in de keuken bent, maar wel graag iets smakelijks op tafel zet. Trouwens, ook ervaren chefs doen veel ideeën op om hun repertoire uit te breiden. En wie wil dat nu niet. Iedereen houdt toch van pasta!!




Ingezonden persbericht