Ingezonden persbericht


MXSweep e-mail beveiliging binnenkort verkrijgbaar bij Tech Data.

Utrecht, 30 juni 2010 - Tech Data heeft MXSweep opgenomen in het SaaS assortiment. Hierdoor wordt het mogelijk om naast de Hosted Microsoft Exchange, SharePoint Service, Online backup nu ook uw e-mail systemen uit te breiden met Online Email Security Content Control en Recovery & Continuity Services van MXSweep.

"Wij zijn verheugd dat de Security diensten van MXSweep verkrijgbaar worden via Tech Data. Dit is een zeer belangrijke stap voor ons, en het geeft MXSweep toegang tot het reseller kanaal in Europa", zegt Aiden Callaly - VP Sales MXSweep. "Het SaaS portfolio van MXSweep zal zorgen voor kwalitatieve en rendabele inkomende en uitgaande e-mail beveiliging naast e-mail recovery en e-mail gegevensbeveiliging".

SaaSplaza draagt zorg voor de levering en beschikbaarheid van deze nieuwe security diensten. Het SaaSplaza platform voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Dankzij de SAS70 Type II certificering en de jarenlange ervaring hebben reeds vele resellers gekozen voor SaaSplaza. Op dagelijkse basis worden diensten geleverd aan meer dan 1 miljoen eindgebruikers.

Vanaf december 2009 levert Tech Data in samenwerking met SaaSplaza, Hosted oplossingen aan haar resellers. De diensten worden besteld via Tech Data en worden door de reseller zelf geactiveerd voor haar klanten op een beveiligde webportal. De online diensten hebben een looptijd van 1 maand, worden automatisch met een maand verlengd en zijn op elk moment per maand opzegbaar.

Kijk voor meer informatie over Tech Data en haar hosted oplossingen op www.techdata.nl .

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (102e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 125.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het vorige boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2010, voor 22.1 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl. Volg ons via Twitter: twitter.com/techdataNL



Ingezonden persbericht