Qurius NV

Qurius aan de bal bij KNVB


Qurius is bezig met de aanleg van een compleet nieuw ICT-systeem bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond .

Er wordt een nieuwe infrastructuur aangelegd om circa 700 gebruikers vanuit zeven verschillende locaties van de KNVB aan te sluiten.

Het contract met de KNVB heeft een waarde van 4 miljoen euro en een looptijd van 5 jaar. Qurius neemt ook het onderhoud van het systeem op zich.

Een belangrijke doelstelling van de KNVB is om de TCO van hun ICT-platform zo laag mogelijk te houden. Daarom koos de organisatie voor server- en applicatievirtualisatie.

Daarnaast dient de nieuwe omgeving flexibel, schaalbaar en beheerbaar te zijn en moet speciale aandacht besteedt worden aan databeveiliging.

Qurius creëert een compleet op maat gemaakte ICT-omgeving voor de KNVB die aan deze eisen tegemoet komt en waarmee alle gebruikers werkplekonafhankelijk kunnen werken in binnen- en buitenland.

Het beheer van de ICT-omgeving zal na livegang volledig worden uitgevoerd door Qurius.

Wilfred de Rooij, Manager Facilities KNVB: "Dankzij hun uiterst zorgvuldige aanpak, visie en flexibiliteit, heeft Qurius ons overtuigd van deze oplossing. In het ontwerp is een goede balans gevonden tussen bewezen technologie en ambitie: een betrouwbare oplossing waarmee we voorbereid zijn op de toekomst."