Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - DEN HAAG, DINSDAG 1 JUNI 2010

Eerste film made in Escamp!

Anna, Hanna & Anna

Kosmopolis Den Haag presenteert 'Anna, Hanna en Anna', een film van Andreas Scharfenberg aansluitend op het project Theater aan Huis. De film is dit voorjaar opgenomen in het stadsdeel Escamp.

Unieke filmpremière
Op woensdag 30 juni 2010 wordt de V&D in winkelcentrum Leyweg omgetoverd tot bioscoop. Hier vindt de feestelijke première van 'Anna, Hanna en Anna' plaats. De film is ook nog te zien op zaterdag 3 juli in Sportkantine HSV Escamp aan de Hengelolaan 600 in Den Haag. Aanvang beide voorstellingen: 19.00 uur. Entree: gratis.

Theater aan Huis
'Anna, Hanna en Anna' is gemaakt in het kader van het project 'Theater aan Huis' van Kosmopolis Den Haag en regisseur Andreas Scharfenberg. De film is gebaseerd op waargebeurde verhalen van bewoners in Escamp, en tevens gemaakt met veel hulp uit de wijk. Actrices Pamela Menzo, Anne van Dorp en Annemarie de Bruijn verbeelden een week uit het leven van de hoofdpersonen Anna, Hanna en Anna.

Anna, Hanna en Anna
Drie jonge vrouwen staan op het punt belangrijke levenskeuzes te maken. Ze kampen met twijfels, met kleine en grote dagelijkse problemen. Hun vriendschappen en relaties worden op de proef gesteld. Sloop, verbouwing en nieuwe buren drukken een stempel op het stadsdeel waar Anna, Hanna en Anna wonen. De wijk verandert en zo ook hun leven. Wat blijft zoals het was, wat verdwijnt, wat wordt anders?

Cast: Annemarie de Bruijn, Anne van Dorp, Pamela Menzo Regie: Andreas Scharfenberg
Productie: Jennefer Verbeek, Thijs de Wit, Joya de Bock, Simone Noordermeer Camera & editing: Sascha Engel
Muziek: Daan van West

Speellijst overige data

2 juli: Verpleeghuis Gulden Huis, Steenhouwersgaarde 1 4 juli: Wijkcentrum Morgenstond, Fluitenbergstraat 6

Wilt u de film zien?

- Stuur dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer en adresgegevens naar simone@cultuurankerescamp.nl




Ingezonden persbericht