Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht 23 juni 2010

Afscheid Olaf en Jasper in het Schiller Theater Place Royale

Het Cabaretduo Olaf en Jasper houdt op te bestaan. Na ruim elf jaar hebben ze besloten hun eigen weg te gaan. Ze hebben vijf prachtige voorstellingen gemaakt en hebben door heel het land opgetreden.

In hun vijfde avondvullende voorstelling trakteren Olaf en Jasper jou én zichzelf op een overheerlijke portie Meuk. Het past in een proefdiervrij dieet, heeft minstens twaalf maanden op laminaat gerijpt en is 85 % glutenvrij. En dat het boordevol ingrediënten zit, dát proef je meteen! Met veel improvisatie, interactie met het publiek en prachtige liedjes geven Olaf en Jasper je precies wat je nodig hebt: nutteloze bagage, ongevraagd advies, loze weetjes en slimme antwoorden op domme vragen. Oftewel: meer Meuk! Olaf en Jasper zijn sinds 1998 een cabaretduo. In 2006 wonnen zij in het Schiller Theater 'Place Royale' het Utrechtse Cabaret Festival en in 2007 de publieksprijs van het Cafétheaterfestival.

De voorstelling Meuk van Olaf en Jasper is nog twee keer te zien. Op woensdag 30 juni en donderdag 1 juli spelen ze hun een speciale afscheidsvoorstellingen in het Schiller Theater 'Place Royale' in Utrecht.

Wil je deze voorstelling bijwonen? Reserveer dan snel. Voor woensdag 30 juni is nog beperkt plek. Donderdag 1 juli is uitverkocht.

Reserveren via www.schillertheater.nl of 030 2319380

Schiller Theater, Place Royale
Minrebroederstraat 11, Utrecht
www.schillertheater.nl

-----
Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht