Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zwolle, 30 juni 2010

Solid Factors wijzigt naam in: Bestdeal Factors

Per 1 juli 2010 zal Solid Factors haar werkzaamheden voortzetten onder de nieuwe naam Bestdeal Factors. De naamswijziging onderstreept de nauwe samenwerking en gecombineerde dienstverlening tussen NIC Bestdeal en Bestdeal Factors. Dit op een moment waarop beide organisaties stevig groeien en nieuwe activiteiten ontplooien.

Bestdeal Factors verzorgt de financiële afwikkeling van transacties van Bestdeal leveranciers, met als voordeel dat debiteuren geen bedrijfskapitaal meer vragen en het debiteurenrisico wordt overgedragen. Dit geeft de leverancier meer tijd en ruimte om zich te concentreren op de kernactiviteiten van de organisatie.

NIC Bestdeal ondersteunt haar relaties bij het vereenvoudigen en stroomlijnen van het operationele inkoopproces. Enerzijds door voor haar klanten manteloverkomsten ter beschikking te stellen, anderzijds door geautomatiseerde in-house ontwikkelde inkoopoplossingen aan te bieden. Door het brede scala aan inkoopoplossingen is Bestdeal in staat om voor zowel kleine als grote organisaties meerwaarde en kostenbesparingen te behalen in het inkoopproces.