Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nog meer huishoudens kans op 1 jaar gratis stroom

NEDERLANDSE ENERGIE MAATSCHAPPIJ BREIDT SUCCESVOLLE WK-ACTIE UIT

Rotterdam, 30 juni 2010 - De overwinning van Oranje op SSlowakije bracht duizenden huishoudens die de afgelopen maand zijn overgestapt naar de Nederlandse Energie Maatschappij weer een stap dichterbij 1 jaar lang gratis stroom. 'Iedere gewonnen wedstrijd van 'onze mannen' leverde een enorme piek op in onze callcenters', aldus Patrick Bakker van de Nederlandse Energie Maatschappij. Vanwege het succes en de vele positieve reacties heeft de Nederlandse Energie Maatschappij besloten de actie voort te zetten tot aan de wedstrijd van aanstaande vrijdag 2 juli tegen Brazilië. Hiervoor heeft zij zich voor een beperkt aantal klanten extra verzekerd. Ook nu geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wanneer Oranje wereldkampioen wordt, profiteren dus nóg meer mensen van een heel jaar lang gratis stroom.

In voetbalpools Oranje favoriet
In het onderzoek van Maurice de Hond na de overwinning afgelopen maandag werden Robben en Stekelenburg bestempeld als beste spelers en de helft van Nederland wil tegen Brazilië met dezelfde opstelling als tegen Slowakije spelen, maar wel met Eljero Elia in de basis. 1 op de 5 Nederlanders doet mee in een van de voetbalpooltjes waar Nederland bol van staat, waarvan de meesten overigens op het werk worden opgezet. Het prijzengeld, dat meestal tussen de 50 en 100 euro ligt, wordt door het merendeel van de Nederlanders ingezet op Oranje. 'Men is steeds meer vol van vertrouwen dat Nederland de beker binnensleept in Zuid-Afrika. Naast Nederland worden in de vele voetbalpools ook Brazilië, Spanje en Duitsland als favoriet voor het winnen van het WK Voetbal genoemd', aldus De Hond.

Op de valreep
Tot en met vrijdag 2 juli kunnen Nederlanders nog meedoen met de WK-actie van de Nederlandse Energie Maatschappij. Dat betekent nog een paar dagen extra om op de valreep toch nog mee te dingen naar 1 jaar lang gratis stroom. Aanmelden kan via www.nederlandenergie.nl. Bakker: 'Het is spannend wat Oranje nu gaat doen, wij zijn in elk geval volledig voorbereid op een volgende overwinning!'


- einde bericht -