Ingezonden persbericht


Geslaagde informatiedag Schelphoek

Eindelijk was het dan zover. Afgelopen zaterdag 26 juni werd een nieuw onderdeel van de Schelphoek, genaamd 'De Kuiper', geïntroduceerd. Dit onderdeel bestaat uit 25 woningen verdeeld over drie woningtypes: waterwoningen, terraswoningen en grachtwoningen. Zo is er voor ieder wat wils.

Ondanks de warme zomerzon was de belangstelling voor de verscheidene woningen zeer groot. Circa 100 mensen, jong en oud, stelden hun strandbezoek een uurtje uit om het nieuwe plan te kunnen bewonderen op de oriënterende informatiemiddag in de Zoutziederij te Alkmaar. Als hiertoe mogelijkheid was geweest, wilden veel geïnteresseerden graag al hun handtekening onder het koopcontract zetten. De geïnteresseerden zullen nog even geduld moeten hebben, daar het project pas ná de zomervakantie in de verkoop gaat. Na 'De Kuiper' zal een identiek projectgedeelte, genaamd 'De Bootman', in verkoop komen. Dit biedt iedereen de mogelijkheid om een droomwoning in Schelphoek te kunnen bewonen.

De waterwoningen hebben een inpandige garage en een parkeerplaats op het binnenhof, 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een terras van ca. 28m . De prijs is vanaf ¤ 398.000,- v.o.n. De terraswoningen zijn voorzien van een terras van maar liefst ca. 40m , 3 slaapkamers,een studeerkamer op de begane grond en een parkeerplaats op het binnenhof met een prijs vanaf ¤ 279.000,- v.o.n. Bij de terraswoninngen heeft u de mogelijkheid tot het bouwen van een extra verdieping om op deze manier meer ruimte te creëren. De grachtwoning heeft een ruime woonkeuken op de begane grond met toegang tot het terras aan de gracht, de woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De woning heeft 4 slaapkamers en een luxe badkamer. De prijs is vanaf ¤ 379.000,- v.o.n.

De reden waarom juist deze woningen zo geliefd zijn, is met name de scherpe prijsstelling in combinatie met de unieke locatie in het centrum én aan het water. Het betreft een uniek product dat u de kans geeft om een grote woning met royale buitenruimte te bemachtigen in het centrum van Alkmaar.

Indien u de informatiedag niet heeft kunnen bijwonen, maar wel belangstelling heeft voor plandeel 'De Kuiper' kunt u contact opnemen met LEYGRAAF op telefoonnummer 072-511 43 18. Meer informatie kunt u tevens vinden op www.wonenindeschelphoek.nl




Ingezonden persbericht