Gemeente Rotterdam

gezinsfietstocht `le tour de rotterdam' vanaf villa de heerlijkheid

07 juni 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Zaterdag 3 juli vanaf 10.00 uur organiseert Stichting Wielercomité Toerfietsers Rijnmond `Le Tour de Rotterdam', waaronder een gezinsfietstocht van 17 en 35 km.
`le Tour de Rotterdam'

De kosten bedragen EUR 2,50 per persoon; iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille en de kinderen een vlaggetje voor aan de fiets.

Vanaf `De Heerlijkheid Hoogvliet' aan de Herikweg 5, kunt u zich inschrijven voor twee afstanden, te weten 17 kilometer en 35 kilometer. De fietstocht van 17 km voert langs diverse recreatieve punten in de Groene Gordel, Albrandswaard en het centrum van Hoogvliet en is geschikt voor alle leeftijden.

Er is voldoende tijd om de route af te leggen en te recreëren in een groene omgeving; de uiterste tijd om weer terug te zijn bij de Heerlijkheid is 16.00 uur.

Tijdens de fietstocht kunt u onder meer een bezoekje brengen aan de vernieuwde Kinderboerderij de Oedenstee en de vermoeide voeten en benen stimuleren met het `Blote Voetenpad' dat door Sport en Recreatie Natuur en Milieu is uitgezet op de Natuurspeelplaats van de Heerlijkheid, een zintuigprikkelend parcours met verschillende creatieve activiteiten.

Heeft u interesse in langere afstanden of wilt u meer informatie kijk op site van http://www.wielercomiterijnmond.nl/gezinstocht.php.