Gemeente Valkenswaard

Vest vanwege onderhoud

Afsluiting De Vest vanwege onderhoud

In het weekeinde van 3 en 4 juli aanstaande vindt onderhoud plaats aan de asfaltverharding van De Vest (op industrieterrein De Schaapsloop) in de gemeente Valkenswaard. Het werk bestaat uit het repareren van slechte stukken asfaltverharding in de hoofdrijbaan van De Vest.

De werkzaamheden vinden in het weekend plaats om de overlast op het industrieterrein zoveel mogelijk te beperken. Het werk start op zaterdagmiddag 3 juli om 17.00 uur en duurt tot zondagmorgen 4 juli 09.00 uur. In verband hiermee wordt de rijbaan van De Vest afgesloten voor alle verkeer. De fietspaden aan De Vest blijven wel toegankelijk.

Omleiding
De gemeente kondigt de werkzaamheden aan met borden langs de invalswegen. Het verkeer wordt op 3 en 4 juli als volgt omgeleid. Doorgaand verkeer vanaf de Luikerweg richting Leende, wordt omgeleid via de Markt en de Leenderweg. Verkeer komend vanuit Leende wordt omgeleid via Leenderweg, Markt, Luikerweg.

Informatie
De bedrijven op de Schaapsloop zijn geïnformeerd over de werkzaamheden. Met vragen kunt u terecht bij de heer B. van Dijk van het team Beheer Openbare Ruimte van de gemeente. De heer Van Dijk is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083634.