DanceMarathon 2010 voor dance4life

24/06/2010 16:57

Sensation

DanceMarathon 2010 voor dance4life

Sensation en dance4life geven laatste kaartjes weg aan deelnemers DanceMarathon

Amsterdam, 24 juni 2010 - Sensation geeft vandaag het startsein voor de inschrijving voor de DanceMarathon 2010, die plaats vindt op 3 juli tijdens Sensation in de Amsterdam ArenA. De DanceMarathon is een ludiek initiatief van Sensation voor dance4life. Het is de bedoeling dat deelnemers zich laten sponsoren voor een avondje (lees: hele nacht!) dansen, en het geld doneren aan de wereldwijde scholenprojecten van dance4life. Onder alle deelnemers én alle sponsors worden de laatste kaarten voor het uitverkochte Sensation verloot.

Deelnemers aan de DanceMarathon kunnen zich vanaf vandaag aanmelden op www.sensation.com/dancemarathon. Via diverse social media kunnen zij vervolgens hun vrienden en kennissen oproepen hen te sponsoren. Zowel deelnemers als sponsors maken kans op de laatste kaarten voor Sensation. Hoe meer sponsors een deelnemer werft of hoe meer een sponsor doneert, hoe meer kans ze maken op de kaartjes én een wel heel bijzondere reis.

Op reis met Duncan Stutterheim en DJ Chuckie

Naast de laatste kaarten voor Sensation maken deelnemers ook nog eens kans op een heel bijzondere prijs: een reis naar Afrika met de oprichter van Sensation, Duncan Stutterheim én DJ Chuckie, de resident DJ van de Celebrate Life tour. Tijdens deze reis worden verschillende projecten van dance4life bezocht en zal er een documentaire worden opgenomen.

Sensation en dance4life

Onder het motto Celebrate Life zijn Sensation en dance4life begin dit jaar een exclusieve samenwerking aangegaan. Celebrate Life is het thema van de nieuwe wereldtournee van Sensation, die zal worden afgetrapt op 3 juli in de Amsterdam ArenA. In het kader van het internationale partnership worden er gedurende drie jaar verschillende acties op touw gezet en doneert Sensation een deel van de kaartopbrengst aan dance4life.

Sensation

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is inmiddels een terugkerend fenomeen met edities in zeventien landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept oogstte meerdere awards voor 'best event of the year' in onder andere Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation wil met haar nieuwe tour het gevoel van house uitdragen. House is een gevoel; een viering van het bestaan. Het nieuwe motto van Sensation luidt dan ook Celebrate Life.

Over dance4life

dance4life is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Van de 7.400 mensen die dagelijks geïnfecteerd raken met hiv is bijna de helft jonger dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan 25 landen verspreid over 5 continenten. dance4life Nederland is de jongerencampagne van STOP AIDS NOW!

www.dance4life.nl





http://www.sensation.com/dancemarathon

www.sensation.com