Gemeente Rotterdam

tour-missen in hoogvliet op 3 en 4 juli

28 juni 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De `Tour Missen' zullen zaterdag 3 en zondag 4 juli, gehuld in Tour de France-kleuren de gezinsfietstochten en de activiteiten in Hoogvliet tijdens het passeren van de Tour, opfleuren.
Tour-missen Hoogvliet

Op zaterdag 3 juli zijn de Missen van 10.00 tot 14.00 uur op de Heerlijkheid om deelnemers van de gezinstoertocht uit te zwaaien. Neem uw fototoestel mee en poseer met het gezin naast deze gastvrouwen van de Tour organisatie Hoogvliet.

Op 4 juli zullen de Missen tijdens het passeren van de 1e etappe, wielerfotograaf Cor Vos flankeren bij zijn afscheid als meerijdend Tourfotograaf.

Buiten de passage is er vanaf 09.30 uur tot 18.00 uur een People Village in het winkelcentrum van Hoogvliet aan de Middenbaan Noord, waar gezinnen geamuseerd worden door diverse optredens van Nederlandstalige artiesten en activiteiten die zij door eigen inspanningen moeten activeren (New Energy).

De Tour-japonnen zijn gemaakt door Baukje Zeijlemaker, een Hoogvlietse ondernemer die modevak opleidingen en naailessen verzorgt in Hoogvliet, een gecertificeerde lerares van de `ensaid modevakschool'.

Voor meer informatie over de gezinstoertochten kunt u terecht op www.wielercomiterijnmond.nl/
Hebt u interesse voor de modevakopleiding kunt u contact opnemen met Baukje Zeijlemaker telefoon 010-2235349.