Gemeente Helmond


Weekendafsluiting station Helmond

Wegens werkzaamheden is station Helmond afgesloten in het weekend van 3 en 4 juli afgesloten. Er rijden geen treinen tussen Eindhoven en Venlo.

In juni en juli werkt spoorbeheerder ProRail aan het spoor in Helmond. Deze werkzaamheden maken deel uit van een groot onderhoudsproject tussen Eindhoven en Venlo. Op station Helmond wordt gewerkt aan de bestrating van de perrons.

Geluidshinder

Als u dichtbij het station woont, kunt u geluidshinder ondervinden van de werkzaamheden omdat er gewerkt wordt met grote machines. Tevens kunt u hinder ondervinden van het lossen van materialen en van de bouwverlichting.

Station Helmond afgesloten

Tijdens de werkzaamheden is station Helmond afgesloten voor al het verkeer, ook voor voetgangers, van vrijdag 2 juli (23.45 uur) tot maandag 5 juli (6.00 uur). Er stoppen en vertrekken in dat weekend geen treinen op het station.

Geen treinverkeer

Door de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Venlo. De NS zet bussen in. Houdt u rekening met extra reistijd. Kijk voor meer informatie op de website van de NS of op 9292ov.nl. Bellen kan ook: 0900 9292 ( 0,70 per minuut)

Informatie over de werkzaamheden

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten van ProRail, via tel. 0900-77 67 245 ( 0,20 per minuut). U kunt ook een contactformulier invullen op de website van ProRail.