Gemeente Abcoude


Samen Uit Samen Thuis op 3 juli 2010

De gemeenten Abcoude en De Ronde Venen vieren op 3 juli dat ze in 2011 samengaan. De rode draad in het evenement Samen Uit - Samen Thuis is een fietstocht in de ochtend van circa 30 kilometer over het grondgebied van beide gemeenten. De fietstocht voert langs het stoppunt Museum de Ronde Venen in Vinkeveen en Fort Abcoude in Abcoude, waar diverse activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Het fort en het museum kunnen deze ochtend gratis worden bezocht. Op het fort vinden rondleidingen plaats en zijn er speelactiviteiten voor kinderen. De feestelijke opening van het evenement vindt plaats bij Fort Abcoude in Abcoude om 10.15 uur. Bij Museum De Ronde Venen in Venkeveen is dit om
10. 45 uur.
Feest op Zandeiland 1 Op Zandeiland 1 in Vinkeveen zullen s middags de twee gemeenten symbolisch met elkaar worden verbonden. Of u nu wel of niet meefietst, vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom op het feest op Zandeiland 1. Ook hier zijn diverse activiteiten voor kinderen te vinden, waaronder een ballonnenwedstrijd, en vinden o.a. optredens plaats van artiesten uit de gemeenten Abcoude en De Ronde Venen.

Ook vinden er spetterende optredens plaats van Popstars-winnaar Wesley Klein en Dré en Roxeanne Hazes, die ook liedjes vanhun vader André Hazes ten gehore zullen brengen. Na afloop van de optredens is er gelegenheid voor een ontmoeting met Roxeanne en Dré Hazes en Wesley Klein. Wilt u in aanmerking komen voor een ontmoeting met een van deze artiesten? Stuur dan een mail naar communicatie@derondevenen.nl onder vermelding van "Meet & Greet". Onder de aanmeldingen worden tien ontmoetingen verloot. Dit wordt bekendgemaakt tijdens het evenement.

Wat is er allemaal te doen? De flyer van het evenement is verkrijgbaar bij de recepties in de gemeentehuizen van de gemeenten Abcoude en De Ronde Venen en bij de bibliotheken. U kunt de flyer hier downloaden. Meer informatie is te vinden op de website www.fusieabcoudederondevenen.nl, onder de button "Samen Uit - Samen Thuis".

Flyer Samen Uit Samen Thuis flyer_samen_uit_samen_thuis.pdf PDF-bestand
878kB
Graag tot ziens op het evenement Samen Uit - Samen Thuis!
---


1 juli 2010