Ingezonden persbericht

Grolsch moest noodtroepen inzetten

OPENING 'CRAZY HORSE' WERD KNALFEEST

Eén ding was zaterdagavond jongstleden tijdens de openingsavond duidelijk: 'Crazy Horse' (v/h Podium) is precies wat het Hardenbergse publiek wil. Eindelijk weer hun eigen kroeg met eigen muziek en daarom werd het één lang en warm knalfeest in de vijf zalen. Een zeldzaam mooi gezicht was het om zoveel mensen te zien dansen tijdens één lange en dampende feestavond. Crazy Horse werd vanaf de eerste minuut omarmt door het Hardenbergse publiek.

Eigenaar Arjan Nijzink liet de spanning als snel van zich afglijden toen hij werd bedolven onder de positieve reacties. Meer dan 2000 bezoekers lokte Crazy Horse zaterdag naar de Jan Weitkamplaan en daarmee was meteen de sfeer terug van jaren geleden. De band 'Beethoven' bleek de perfecte keus want deze zette de zaak op de allereerste avond al volledig op de kop. Louter positieve reacties dus, zelfs van Grolsch dat middenin de nacht haar noodtroepen moest inzetten om de biervoorraad aan te vullen.

Vrijdag 09-07 aanstaande is er vanaf 20.00 uur de eerste Teenageparty met de beste dj's, leuke give-away's, en een Surprise live-act! Het feest is uiteraard alcoholvrij en duurt tot half één! De minimumleeftijd is 12 jaar, de maximale leeftijd is 16 jaar! De entree bedraagt ¤ 7,- (incl. 2 consumptiemuntjes). Zaterdag 10-07 aanstaande gaat Crazy Horse door met ouderwets feesten met de Radio Veronica 80'S & 90's Party. Feest in alle zalen met in de 'Dansfabriek' de heetste danshits van nu en in de grote PK Zaal de beste DJ's van RADIO VERONICA die de grootste hits uit de jaren 80 en 90 voor jou draaien, dus dat is één groot feest met de heerlijke muziek uit deze 2 decennia! En je weet het: op zaterdag gratis entree tot 00.00 uur en daarna bedraagt de entree ¤ 5,-. Uiteraard gaan we door met de actie 'Uitgaan moet betaalbaar blijven' met 3 munten voor 5 euro! Deze en meer informatie is ook te vinden op de website www.crazyhorse.nl.

Einde persbericht.