Ingezonden persbericht


Persbericht

Eddie Bakker geeft Bijbelstudies

Van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 juli geeft Eddie Bakker bijna dagelijks een Bijbelstudie over 'Leven in het Koninkrijk van God'. Verder treedt cabaretier Herman Boon op, kunnen jongeren meedoen aan de jongerenweek Royal Adventure en geeft Timon Borgdorff een solo-optreden. De vakantieweek wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Eddie spreekt deze week over ´Leven in het koninkrijk van God´ en gebruikt daarvoor het evangelie van Matthëus waar Jezus zijn gedachten daarover verwoordt. Hij geeft zowel aparte Bijbelstudies aan de jongeren van Royal Adventure als aan volwassenen.

Eddie is in 1988 als zendeling vanuit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen. God had door Genesis 31:3 tot zijn hart gesproken: ,,Keer terug naar het land van je vaderen! Ik zal met je zijn.'' Daarop is hij met een aantal medewerkers in Nederland begonnen om de boodschap van het kruis van stad tot stad te verkondigen.

Naast de Bijbelstudies van Bakker kunnen gasten van De Betteld op donderdag 8 juli genieten van cabaretier Herman Boon. Zijn doel is mensen met het evangelie te bereiken. Boon treedt op in de evenementenhal van De Betteld waar ongeveer tweeduizend mensen kunnen plaatsnemen.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Kijk voor meer info op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen ook hun vakantie reserveren of een Royal-Adventureweek boeken.

Einde persbericht