Ingezonden persbericht



---


NEWSFLASH

BEETSBROTHERS FEATURING HANS DULFER
JAZZ AAN DE VECHT BIJ MOOIRIVIER

Dalfsen, juni 2010 - Turen over de Vecht, terwijl zwoele jazzklanken je oren vullen. Op zaterdag 3 juli wordt de eerste editie van Jazz aan de Vecht georganiseerd. Hotel Mooirivier in Dalfsen vormt het podium voor het swing-trio Beets Brothers samen met saxofoonlegende Hans Dulfer, het voorprogramma wordt verzorgd door de Scala Big Band. De top van de Nederlandse jazz, die garant staat voor een swingende sfeer in Overijssel. Na het concert is het heerlijk nagenieten op het loungeterras Aan de Oever, onder het genot van een drankje en meer muziek van een jazzcombo bestaand uit jong talent van het conservatorium. Stichting Jazz aan de Vecht wil van deze unieke muziekbeleving een jaarlijks terugkerend evenement maken.

Bij Mooirivier zie en hoor je alleen de natuur - behalve dan op zaterdag 3 juli. Dan worden de natuurgeluiden aangevuld met de klanken van funky live jazz muziek. Vanaf 19.30 uur staat de oever van de Vecht volledig in het teken van muziek en swingend genieten. Een heerlijke avond voor het jazzliefhebbers, romantici of voor wie gewoon toe is aan rust, ruimte en ritme. Mooirivier biedt tevens de mogelijkheid voorafgaand aan het concert in het hotel of op het loungeterras - letterlijk aan de oever - te dineren en na het concert te blijven overnachten. De kaart staat vol heerlijke streekgerechten, aangevuld met een groot aanbod aan wijnen per glas of per fles. Zo vul je muzikaal genieten moeiteloos aan met de gastronomische variant.

Mooirivier
Mooirivier is een sfeervol hotel, midden in de Overijsselse natuur. Het ligt in Dalfsen, in de buurt van historische Hanzestad Zwolle. Uitstekende hotelfaciliteiten worden gecombineerd met een prachtig privéterrein van zes hectare direct aan de rivier de Vecht. Mooirivier is een bijzondere bestemming voor de hele familie of een romantisch weekendje weg. In de weekenden en tijdens vakanties zijn de 175 comfortabele hotelkamers de perfecte uitvalbasis voor het ontdekken van het populaire Overijsselse Vechtdal. De omgeving rond Mooirivier biedt ook volop keus: van een bezoek aan het bruisende Zwolle tot heerlijk wandelen of fietsen in de natuur. Zie voor meer informatie www.mooirivier.nl



Ingezonden persbericht