Ingezonden persbericht


Persbericht

Lustrumeditie Zwoele Zomeravonden in Kröller-Müller van start! Met uniek concert van Stevie Ann

Otterlo, 24 juni 2010

De Zwoele Zomeravonden bestaan vijf jaar, en dat wordt gevierd! Met een uitgebreid en feestelijk programma, volgens het ondertussen vertrouwde recept: met bijzonder locatietheater, intieme optredens en verrassende performances.

De aftrap van de lustrumeditie is op zaterdag 3 juli vanaf 16.00 uur, met de eerste Zwoele zaterdag 3 juli Zomeravond. De avond heeft als thema `Rewind' en ademt een gevoel van nostalgie en verlangen, plus een trotse terugblik op de afgelopen jaren. Door de hele beeldentuin kunt u genieten van optredens en performances van o.a. Miranda Poel, Eefje, Het Meubilair,Theatercollectief Aardlek, Bart Chabot, Micha Hamel, Vloeistof, Guido Pollemans en Radio Barkas. Daarnaast zijn er gratis rondleidingen langs topstukken uit de collectie en presenteert Zwoele Zomergast Judith Nab haar
multimediale installatie
`Nightshot', die nog tot 29
juli te zien zal zijn. Om
20.00 uur zorgt
singer/songwriter Stevie
Ann met een intiem concert
voor een bijzondere
afsluiting van deze eerste
Zwoele Zomeravond. V.l.n.r. Eefje, Stevie Ann, Bart Chabot

Tijdens de avond is er een uitgebreid aanbod van maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag natuurlijk ook. De tentoonstellingen in de museumzalen blijven tot 20.00 uur geopend.

De Zwoele Zomeravonden zijn gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. Toegangsprijs: combikaartje park en museum: 15 voor volwassenen, 7,50 voor kinderen van 6 tot 12 jaar (onder 6 jaar gratis). Na 18.00 uur half geld voor een combikaartje park en museum: 7,50 voor volwassenen, 3,75 voor kinderen van 6 tot 12 jaar (onder 6 jaar gratis). Mocht het weer niet zo zwoel worden als we hopen, dan verhuizen zoveel mogelijk optredens en activiteiten naar binnen. U komt dus nooit voor niets!

De volgende Zwoele Zomeractiviteiten staan nog op het programma:
· Zaterdag 17 juli: Zwoele Zomeravond (thema ­ still) Zaterdag 17 juli

· Zaterdag 31 juli: Zwoele Zomeravond (thema ­ forward) Zaterdag 31 juli

· Zondag 1 augustus: BOT kinderworkshop en concert (extra!) Zondag 1 augustus

· Zaterdag 14 augustus: Een speciale Zwoele Kindermiddag, voor het hele gezin! Zaterdag 14 augustus

Meer informatie vindt u op www.kmm.nl. Hier kunt u ook het programmaboekje downloaden, anderen uitnodigen, het Zwoele Zomergastenboek lezen en zelf ook een reactie achterlaten.



Ingezonden persbericht