Ingezonden persbericht


Da Goodness Deluxe brengt R&B-muziek terug in Luxor Live

Oude en nieuwe R&B gecombineerd in nieuwe clubavond

Goed nieuws voor alle R&B liefhebbers! Want na de succesvolle eerste editie van het populaire urban evenement 'Da Goodness Deluxe' in Luxor Live in Arnhem, is het op zaterdag 3 juli tijd voor de tweede editie van de dansavond.

'Da Goodness Deluxe' staat op 3 juli helemaal in het teken van de zomer oftewel: 'Summertime!'. Verdeeld over twee zalen wordt er tot diep in de nacht gedanst op de zwoele zomerklanken van bekende dj's.

In de grote zaal worden bezoekers op een muzikale rit genomen door top-Dj's The Goodfellas, Waxfiend en SMP. De dj's draaien de beste R&B zomerhits van nu en van toen.

Liefhebbers van de muziek uit de jaren '90, komen ditmaal ook aan hun trekken want speciaal voor de liefhebbers van deze 'New Jack Swing-muziek' is er een extra zaal geopend die voor de gelegenheid is omgedoopt tot 'Old School Room'. Dj Marvell en 'Old school specialist' J-Flava bezorgen je de ultieme 90's Summervibes.

Kaarten kosten ¤10,00 inn de voorverkoop. De voorverkoop start 2 juni via www.dagoodness.com en alle Free Record Shops. Let op, de minimale leeftijd voor dit evenement is 21 jaar

Da Goodness Deluxe Summertime! Edition -




Ingezonden persbericht