Ingezonden persbericht




Aviodrome viert de zomer met James Bond

Vliegen in een James Bond vliegtuig bij de Aviodrome: de DC-3

Lelystad, 24 juni 2010 - Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome viert het begin van de zomervakantie met een groots James Bond Weekend. Op zaterdag 3 en zondag 4 juli kan iedereen zich een echte James Bond voelen bij de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad.

Spectaculaire activiteiten

Voor alle leeftijden is iets te beleven tijdens het James Bond Weekend. Zo kunnen kinderen een speurtocht doen die een echte 007-agent van ze maakt om vervolgens uit een Boeing 747 te springen met behulp van een kabelbaan. Daarna kunnen ze een klimwand bedwingen, stuntmanoefeningen uitvoeren, verschillende vechtsportdemonstraties bekijken, een James Bond tentoonstelling bewonderen, een lasershow op James Bond muziek bekijken en nog veel meer. Ook zijn er James Bond Spy Solutions gadgets te koop en vliegt er een zeppelin door de Aviodrome, kortom te veel om op te noemen!

James Bond voertuigen
Natuurlijk kunnen de voertuigen van James Bond niet ontbreken tijdens dit weekend. Diverse James Bond auto's zijn aanwezig bij de Aviodrome, waaronder de originele gecrashte Citroen 2CV uit de James Bond film 'For Your Eyes Only' en bezoekers kunnen plaats nemen in een luxe limousine. Natuurlijk zijn er ook enkele vliegtuigen die geschitterd hebben in James Bond films, in het luchtvaartpark te bewonderen. Ook een Glastron speedboot uit o.a. de film 'Live and let die', beschikbaar gesteld door Boatland.nl, is op de Aviodrome aanwezig. Daarnaast heeft de Aviodrome zelf de originele Beechcraft in haar collectie, die gevlogen heeft in de James Bond film 'Octopussy'.

DC-3

Tijdens het James Bond Weekend op zaterdag 3 en zondag 4 juli hebben de bezoekers de mogelijkheid een rondvlucht te boeken in een James Bond vliegtuig, namelijk de Douglas DC-3. De DC-3 heeft in de James Bond film 'Quantum of Solace' een belangrijke rol gespeeld. Een rondvlucht in de DC-3 kan geboekt worden op www.aviodrome.nl. Voor meer informatie over de vluchten kan contact opgenomen worden met de Aviodrome via tel. 0320-289 850 of per e-mail: handling@aviodrome.nl. James Bond weekend

Tijdens het James Bond weekend is de Aviodrome geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor bezoek hoeft slechts de reguliere entreeprijs voor de Aviodrome betaald te worden. Voor enkele activiteiten wordt een kleine extra bijdrage gevraagd. Het James Bond Weekend wordt mede mogelijk gemaakt door: Big Limo, Boatland.nl, Buba Entertainment, Catering Culinair, EndorfinE Bedrijfsevenementen, Heineken, HVB, James Bond Nederland, Jump Outdoor en Skippy-Rent.

Noot voor redacties

Noot voor redacties,

Ingezonden persbericht