Algemene omroepvereniging AVRO


Hilversum, 30-06-2010

ZATERDAG FINALE WIE WORDT KRUIMELTJE?

Zaterdag 3 juli om 19.00 uur brengt de AVRO op Z@pp de finale van het familieprogramma Wie wordt Kruimeltje? Jesse, Joep, Joes, Jurre, Sami en Stefan zullen in deze beslissende uitzending live optreden voor een groot publiek. Uiteindelijk beslissen juryleden Kim-Lian van der Meij, René van Kooten en Cystine Carreon zaterdag wie de beste Kruimeltje is. Ewout Genemans neemt de presentatie voor zijn rekening. Na de optredens spreekt Vivienne van den Assem met de finalisten in de Green Room. Daar praten zij na over het optreden en het commentaar van de jury.

In 'Wie wordt Kruimeltje?' wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. De eerste zes afleveringen lieten de auditie- en workshoprondes zien. Tien finalisten kwamen door deze rondes en haalden daarmee een plekje in de eerste televisieshow.

Na afloop van de televisieshows kan er op kruimeltje.avro.nl nog verder worden gekeken naar 'Kruimeltje Backstage'. Tijdens dit ca.15 minuten durende extra programmaonderdeel wordt er met presentatrice Vivienne van den Assem samen met de Kruimeltjes nagepraat en wordt er backstage een kijkje genomen bij de shows.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl.

AVRO, 'Wie wordt Kruimeltje?' zaterdag 3 juli de grote finale om 19.00 uur op Z@pp.


---