TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-06-2010

Sterren.nl Radio
Zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 juli

STERREN.NL RADIO VIA ETHERFREQUENTIE TE BELUISTEREN TIJDENS RIJNWEEK

Van zaterdag 3 juli tot en met zaterdag 10 juli is Sterren.nl Radio via een FM-frequentie te horen in Rhenen en omgeving. Binnen een straal van ongeveer vijf kilometer zal Sterren.nl Radio te beluisteren zijn via de autoradio en transistor. De frequentie die gebruikt gaat worden is 105.3 FM.

De hele week staat de programmering van Sterren.nl Radio in het teken van de Rijnweek, het grootste gratis muziekfestival van Nederland. Alle presentatoren besteden er aandacht aan en de optredende artiesten worden extra veel gedraaid. Zo kunnen luisteraars zich onder andere goed voorbereiden op Het Grote Sterren.nl Meezingfeest dat op woensdag 7 juli zal plaatsvinden. Het Grote Sterren.nl Meezingfeest wordt gepresenteerd door Harold Verwoert en Tim Douwsma.

Sterren.nl Radio is verder te beluisteren via de website Sterren.nl, UPC (kanaal 118) en via Ziggo (kanaal 776).

Sterren.nl is voor het tweede achtereenvolgende jaar mediapartner van de Rijnweek. Met het grootste gratis familie festival van Nederland heeft Stichting Rijnweek Rhenen de afgelopen twaalf jaar een breed draagvlak onder de bevolking gekregen door allerlei groeperingen en lagen in de maatschappij te betrekken bij het festival. Aan iedereen is gedacht en daarom verwacht de organisatie wederom dit jaar weer grote bezoekersaantallen. Grote Nederlandse artiesten als René Froger, Gerard Joling, Lisa Lois, Danny de Munk en Jeroen van der Boom trekken een brede doelgroep naar de Veerwei in Rhenen.

Voor meer informatie over de programmering van Het Grote Sterren.nl Meezingfeest gaat u naar www.sterren.nl.