TROS


Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 3 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 3 JULI

Op zaterdag 3 juli ontvangt Corné Klijn in TROS MUZIEKCAFÉ:

SARAH BLASKO. Deze 33-jarige Australische zangeres debuteerde in 2004 met het album 'The Overture & The Underscore'. Nu is haar derde album 'As day follows night' uit in Nederland. Voor Europa vormt deze cd vol popliedjes, met wat folk en jazzelementen, de eerste kennismaking met deze zangeres. Maar in thuisland Australië behaalden haar drie albums allemaal de platina status.

THE DESPERADOS is in 2003 opgericht door vier bevriende muzikanten. Ze zijn inmiddels met z'n zevenen en komen uit diverse landen: Dominicaanse Republiek, Italië, Nederland, Mexico en Venezuela. Ze hebben een krachtige Latijnse sound, gemixt met hiphop, reggae en rock. Hun nieuwe album heet 'Brothers From Different Mothers'.

BRAM DEHONT. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Nick Drake, Jack Johnson, Radiohead en de Beatles laten de popliedjes van Bram Dehont zich het beste omschrijven als easy listening met inhoud en diepgaande teksten over de liefde, indrukwekkende gebeurtenissen en momenten in het leven. Momenteel werkt Bram hard aan zijn debuutalbum, dat begin 2011 zal verschijnen.

ODETTE. Vanaf haar achtste kreeg ze klassiek pianoles. Alles wat met toneel, dans en zang te maken had, hield haar bezig en ze wilde naar het Conservatorium, maar het leven liep anders. Nu is ze van plan om door te breken met songteksten die iets dieper gaan. De nieuwe single heet 'Never cry'.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl