Dienstenbond CNV

Nieuws

2 juli 2010

Rabovastgoedgroep gaat "kakelen" over cao onderwerpen

Inmiddels zijn de cao teksten in de maak en hebben we de afgelopen weken weer een regulier vakbondsoverleg gehad en kennisgemaakt met de commissie sociaal beleid van de OR. Even een korte update dus.

Cao teksten
We hebben samen met uw werkgever de laatste hand aan de cao teksten gelegd. Deze teksten zullen nu gedrukt worden waarna u hopelijk snel een nieuw cao boekje heeft.

Werkgroepen
Er gaan twee werkgroepen aan de slag met daarin kaderleden van de verschillende vakbonden en natuurlijk ook de bestuurders van de bonden en de werkgever. De ene werkgroep gaat zich bezighouden met inzetbaarheid en is eigenlijk een vervolg op de werkgroep uit de vorige cao. De andere werkgroep gaat kijken naar het beloningsbeleid en met name naar het toekennen en behalen van de variabele beloning. Bij deze werkgroep zal ook de Ondernemingsraad betrokken worden.

"Kakelen"
Verder gaat Rabovastgoedgroep de komende maanden veel communiceren richting de medewerkers over o.a. de afspraken uit de cao over inzetbaarheid, maar ook over telewerken. Het begrip kakelen komt uit de cao onderhandelingen, waarmee wij hebben willen aangeven dat het heel belangrijk is dat de werkgever de medewerkers ook goed informeert over alle plannen en ideeën. Houd dus de berichten in de gaten.

Kennismaken met de OR
Medio augustus zullen wij ook als bonden met kaderleden kennis gaan maken met de nieuwe OR. Afgelopen week hebben we als voorproefje al de eerste bijeenkomst met de commissie sociaal beleid gehad. Het is mooi dat de OR weer nieuw en op volle sterkte aan de slag is en wij verheugen ons dan ook op een goede samenwerking.

Kaderlid
Vindt u het leuk om kaderlid te worden, aarzel dan niet en neem contact op met Sandra Hendriks.

Goede zomer!
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het natuurlijk graag. U kunt altijd contact opnemen met bestuurder Sandra Hendriks, via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl. Zodra er nieuws is dan hoort u weer van ons. Voor nu alvast een mooie zomer gewenst!

Geef uw e-mail adres aan ons door!
CNV Dienstenbond wil u graag snel en goed informeren. Geef daarom uw e-mail adres aan ons door en u ontvangt dan voortaan de informatie over ABN AMRO digitaal van ons. Stuur een email naar uw bestuurder Sandra Hendriks via s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl. We horen graag van u!