Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 03-07-2010

Voetbalfeest zonder grote wanordelijkheden verlopen

TILBURG: Het voetbalfeest rondom de WK-kwartfinale Nederland - Brazilië in de overvolle binnenstad van Tilburg is vrijdagmiddag en -avond redelijk ordelijk verlopen. Er was veel publiek op de been, maar nergens ontstonden grote wanordelijkheden. Er werden geen aanhoudingen verricht. Dat gebeurde wel tijdens de reguliere horecadienst van vrijdag op zaterdag. Een 23-jarige Tilburger mishandelde zijn
ex-vriendin op straat, een getuige waarschuwde surveillerende agenten. De overige twee aanhoudingen hadden betrekking op het verstoren van de openbare orde en het niet meewerken bij een bekeuringssituatie (wildplassen). Ook werden er acht bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen.

Politie arresteert twee koperdieven in Tilburg

TILBURG: De politie heeft vrijdagavond kort voor 19.30 uur een 32-jarige Oisterwijker en een 40-jarige Tilburger aangehouden wegens koperdiefstal. Een getuige zag het tweetal rommelen met koperen leidingen op een braakliggend terrein aan de Goirkezijstraat. De Tilburger staat geregistreerd als veelpleger en is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Beveiliger krijgt klappen bij feest aan Stappegoorweg

TILBURG: Een 27-jarige man uit De Bult is zaterdagmorgen rond 03.00 uur aangehouden, nadat hij een beveiliger bij een sportcomplex aan de Stappegoorweg had mishandeld. Er was een feest gaande, maar omdat de verdachte zich misdroeg, werd hij door de beveiliger verzocht te vertrekken. Daarop sloeg de 27-jarige man de beveiliger enkele malen hard tegen zijn hoofd. De verdachte is ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 03-07-2010 11:23 | © Regio Midden en West Brabant |