Gemeente Vlaardingen


Winnaars posteractie Loggerfestival bekend

03-07-2010 | Creatieve Vlaardingers konden zich in de aanloop naar het VL. Loggerfestival helemaal uitleven. Voorafgaand aan het stadsfeest was er een posterkrant verspreid. Wie deze op een aparte manier voor zijn raam hing, kon mooie prijzen winnen. Zaterdag 3 juli werden de winnaars beloond.
Dat Vlaardingers creatief zijn, hebben ze in het roemruchte verleden ruimschoots bewezen. Hoe de vlag er ook bij hing, de haringkoppen bleven standvastig en hielden het hoofd boven water. Deze inslag vormde deels de basis voor het VL. Loggerfestival, waar de turbulente geschiedenis van de visserij voor het voetlicht werd gebracht.

De gedachte was simpel: hang de posterkrant op een aparte manier voor het raam en win prijzen. Van de talloze inzenders sprongen er drie uit: Esther Hulspas streek de vouwen eruit en hing hem aan de vlaggenstok. Haar inzending was goed voor een derde plaats. Zij mag met iemand een dinerbon verzilveren in het Delta Hotel. Dick Ronde was (logischerwijze) in Oranjesfeer en combineerde de poster met een stoel aan de muur met daarop een trotse WK-leeuw. Het bracht hem op een tweede plek, goed voor een TomTom. Kees van IJperen maakte de winnende treffer. Hij en zijn kinderen gingen met schaar, lijm en viltstift aan de slag en maakten van de strakke poster een kleurig feest voor het oog. Zij wonnen een Netbook.

Alle winnaars hebben hun prijzen op zaterdag 3 juli in ontvangst mogen nemen bij de VVV aan de Westhavenkade 39.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000