Politie Brabant-Noord

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed

regio, 03-07-2010

Boxtel - De politie heeft vrijdagavond rond 19.45 uur het rijbewijs ingevorderd van een 52-jarige man uit Boxtel. De man reed in zijn auto op de Baandervrouwenlaan toen hij gecontroleerd werd door agenten. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Op het politiebureau werd vastgesteld dat de man ruim vier keer teveel gedronken had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Uden - Een 22-jarige man uit Uden moest vrijdagavond rond 21.30 uur zijn rijbewijs inleveren. De man stapte voor een café in de Oranjestraat in zijn auto. Bikers van de politie zagen de man wegrijden en hard remmen waardoor zijn auto een paar meter doorschoof. Door dit opvallende rijgedrag werd de bestuurder aangesproken door de agenten. Zij roken een dranklucht bij de Udenaar. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. De beginnend bestuurder bleek bijna vijf keer de maximale hoeveelheid voor een beginnend bestuurder te hebben overtreden. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Oeffelt - De politie heeft zaterdagmorgen rond 01.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 41-jarige man uit Maashees. De man reed in zijn auto over de Hapseweg toen hij werd gecontroleerd door agenten. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Op het politiebureau werd vastgesteld dat de bestuurder bijna vier keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.