Ingezonden persbericht



LEGO® In Thermenmuseum Heerlen
3 juli tot en met 5 september

Na het geweldige succes van de LEGO activiteiten in het Thermenmuseum van 2009, komt het leukste speelgoed van Europa weer terug in Heerlen. Groter en vooral leuker! De leden van verzamelvereniging De Bouwsteen laten ook nu weer de mooiste LEGO uit hun collecties zien.

Zelf mee doen

In het de tentoonstelling zie je niet alleen speelgoed van LEGO uit de oude doos, maar ook komt het moderne speelgoed aan bod met verschillende thema's waaronder City en Star Wars. Ook zie je interessante filmpjes over LEGO en kun je lekker gamen met computerspellen van LEGO. Je kunt natuurlijk niet alleen kijken naar LEGO, maar er ook zelf mee aan de slag. Een grootse uitdaging wacht hier op jou, bouw de stad van de toekomst in LEGO. Maak foto's van jouw bouwwerk, stuur deze per email naar het Thermenmuseum info@thermenmuseum.nl en win te gekke LEGO prijzen. Vergeet dus vooral je fototoestel niet!

Extra weekend activiteiten
In de weekenden zijn er extra LEGO activiteiten in het Thermenmuseum Zo zie je spannende avonturen van Clutch Powers in de LEGO film en kun je deelnemen aan de bouwwedstrijden in het Thermenmuseum waarbij je kans maakt deel te nemen aan de Bouwmeesterwedstrijd tijdens LEGO WORLD. Kijk voor meer informatie over de weekendactiviteiten op onze website www.thermenmuseum.nl

Entree en openingstijden

Volwassenen E 6,50
Senior/CJP E 6,-
Jeugd 4-12 jaar E 5,50
Kids onder 4 jaar gratis
Museumjaarkaart gratis

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00-17.00 uur. Maandag gesloten.

Het Thermenmuseum ligt in het centrum van Heerlen, op 10 minuten loopafstand van het station, vlakbij het stadhuis. Parkeren kan in de goed bewegwijzerde parkeergarages.

Thermenmuseum Heerlen, Coriovallumstraat 9, 6411 CA Heerlen, 045 - 560 51 00 www.thermenmuseum.nl

LEGO® in het Thermenmuseum wordt mogelijk gemaakt door LEGO® en vereniging De Bouwsteen. LEGO® is een handelsmerk van de LEGO Groep.