Politie Brabant-Noord

Horeca vrijdag/zaterdag

regio, 03-07-2010

Loosbroek - De politie heeft vrijdagavond rond 21.30 uur een 16-jarige Ossenaar aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Dorpstraat. De jongen wilde de zaak binnengaan maar een portier ontdekte dat de Ossenaar een boksbeugel op zak had. Hierop werd hij aangehouden door de politie. De boksbeugel is in beslag genomen, tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

's-Hertogenbosch - Een 17-jarige jongen uit Heeswijk-Dinther is vrijdagavond rond 22.30 uur aangehouden op de Parade. De jongen kreeg van agenten een bekeuring omdat hij aan het wildplassen was. Tijdens het bekeuringgesprek beledigde de verdachte een van de agenten. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zaterdagmorgen rond 00.00 een 36-jarige Bosschenaar aangehouden in het Eerste Korenstraatje. Hij schold surveillerende agenten uit en beledigde hen. Hierop werd hij aangehouden. Na verhoor is de man heengezonden met een proces-verbaal.

's-Hertogenbosch - In de Karrenstraat zijn zaterdagmorgen rond 01.15 uur twee Bosschenaren aangehouden door de politie. Op het terras van een café ontstond een opstootje nadat een dronken man ruzie had gekregen met een onbekend gebleven persoon. De man, een 27-jarige Bosschenaar, was erg dronken en had geen ID-bewijs op zak. Hierop werd hij aangehouden door de politie. Na verhoor is hij met twee bekeuringen heengezonden.

Terwijl agenten bezig waren met de aanhouding werd een portier van een nabij gelegen horecagelegenheid met de dood bedreigd door een 32-jarige Bosschenaar. De portier hield op dat moment het uitgaanspubliek op afstand toen de agenten bezig waren met de aanhouding. Ook de 32-jarige man werd aangehouden door de politie.

Oss - De politie heeft zaterdagmorgen rond 01.15 uur een 20-jarige man uit Berghem aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard. De verdachte zou na een onenigheid in het de kroeg een 20-jarige Ossenaar een kopstoot hebben gegeven. Het slachtoffer had hierdoor last van zijn oogkas. Portiers droegen de man over aan de politie. de verdachte is ingesloten.