Ingezonden persbericht


Amsterdam, 1 juli 2010

Silk Fashion & Business Event i.s.m. Monique
Collignon groot succes!

Amsterdam ­ Het afgelopen 30 juni gehouden Silk Fashion & Business Event op het prachtige Strandzuid te Amsterdam was een groot succes. De combinatie van netwerken, mode en luxe blijkt wederom aan te slaan. De show van Monique Collignon viel in de smaak bij de genodigden maar er werd ook gekocht en verkocht! De vele standhouders kijken terug op een succesvolle avond en ook de genodigden keerden tevreden huiswaarts met een tas vol goodies en vele nieuwe contacten. TV-Presentatrice Beertje van Beers praatte met verve de avond aan elkaar.

Het Silk Fashion & Bussiness Event is een lifestyle evenement dat vertegenwoordigd wordt door organisaties uit het luxe segment. Bedrijven uit zowel de Amsterdamse regio, maar ook uit de rest van het land waren aanwezig om hun producten en diensten aan een exclusieve doelgroep te laten zien en te verkopen. Zo was het luxe automerk Infiniti er, Meals & More en Bacardi zorgden uiteraard weer voor heerlijke hapjes en drankjes en ook Sunseats, HHP Professionals, Smant, Tenso, Delda Sport, Royal Residence, Kidsrights, Mooi Vakanties, Tadei Bags, Fit & Recreatie Projecten en MLV Alubouw waren aanwezig en hadden een mooi plekje bemachtigd. Verder waren La Biosthetique, MissBio, HIP Kappers en Perfectsmile ook vertegenwoordigd om luxury wellness en lifestyle een extra boost mee te geven. De Witte Koets, Harley World en Gassan Diamonds zorgden middels een modeshow voor bruisend entertainment met als klapstuk van de avond een show van mode ontwerpster Monique Collignon. De bijzondere aankleding van het evenement werd gedaan door Heman Verhuurservice en Fancy Flower Design, beveiliging verzorgd door Security Control.

Tamara Elbaz van Silk-PR, Events & Models: "Ook dit keer was het Silk Fashion & Business Event een avond vol glamour en luxe. De show van Monique Collignon in samenwerking met Gassan Diamonds was zeker een hoogtepunt. De toezegging van Monique om deze avond bij te wonen liet nogmaals het exclusieve karakter zien van dit evenement. Wij zijn er natuurlijk erg trots op dat deze geweldige ontwerpster tijd kon vrijmaken voor het presenteren van haar prachtige collecties. Maar ook Harley World uit Amsterdam met hun stoere en spraakmakende collectie en De Witte Koets met prachtige avondkleding, wisten tijdens de avond een geweldige presentatie te geven, een stukje entertainment waar we tevens met veel plezier op terug kunnen kijken."

Over Strandzuid
In 2005 is er tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark een uniek stadsstrand met een oppervlakte van meer dan 2000 m2 gecreëerd. Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld. Strandzuid onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure, maar ook door de a la carte keuken en het prachtige luxe interieur van het terrein.

Silk-PR, Events & Models ­ P.C. Hooftstraat 62 II, 1071 CA Amsterdam - T +31(0)20-471 40 51 - www.silk-pr.eu bankrekeningnummer 1334.36.241 - BTW-Nummer: 191641339/B01 - KVK-Nummer: 34238543 0000





Over Silk-PR, Events & Models
Silk-PR is de stuwende kracht achter het promoten van merken, mensen en organisaties. Succes, Inventive, Leadership en Knowledge zijn de basis van ons denken en doen. De divisie Silk-Events is een evenementenbureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling en uitvoering van luxury fairs, doelgerichte events, bijzondere feesten, netwerkbijeenkomsten, incentives, autoraces, modeshows en productlanceringen. De divisie Silk-Models is hét bemiddelingsbureau voor mooie mensen. Onze modellen worden ingezet als mannequins, fotomodellen en hostesses of als visitekaartje tijdens promotours, evenementen en beurzen. Voor meer informatie: www.silk-pr.eu.