Vier het leven met Sensation

22/03/2010 19:25

Sensation

Amsterdam, 22 maart 2010

Vier het leven met Sensation

House is een gevoel; een viering van het bestaan. Dat weet iedereen die de afgelopen twintig jaar in aanraking is gekomen met de housecultuur. Het nieuwe motto van Sensation luidt dan ook: 'Celebrate Life!' Op zaterdag 3 juli ben je van harte uitgenodigd om in Amsterdam ArenA het leven te vieren, tijdens de aftrap van Sensations volgende wereldtournee.

Celebrate Life

Deze zomer keert Sensation terug naar de kern van het housegevoel, met de eenvoudige en welluidende boodschap: 'Celebrate Life'. Alles en iedereen wordt weer deelgemaakt van een onvergetelijke totaalbelevenis. Acrobaten, performers, dj's en publiek dragen allemaal hun steentje bij aan deze unieke gewaarwording van verbroedering en extase. Zelden zie je veertigduizend man zo respectvol en hartverwarmend met elkaar omgaan als op Sensation.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in Amsterdam ArenA, is inmiddels een terugkerend fenomeen met edities in zeventien landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's, waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept oogstte meerdere Awards voor 'Best Event of the Year' in onder andere Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken.

De kaartverkoop voor Sensation begint zaterdag 27 maart om 10.00 uur 's ochtends op www.sensation.com. Ervaring leert dat Amsterdam ArenA ondanks het grote aantal kaarten ieder jaar uitverkoopt, dus wees er snel bij. De voorbereidingen zijn in volle gang, het aftellen kan beginnen.

Sensation & dance4life

Sensation gaat onder hetzelfde motto 'Celebrate Life' een exclusieve samenwerking aan met dance4life, een organisatie die zich wereldwijd inzet tegen de verspreiding van hiv en aids. Sensation zal in samenwerking met dance4life een unieke actie organiseren, waarbij het publiek wordt opgeroepen om zich in te zetten voor dance4life. Een deel van de kaartopbrengst van Sensation gaat naar dance4life.





http://www.sensation.com

www.sensation.com