Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

James Bond Weekend bij de Aviodrome!

Lelystad, 15 juni 2010 - Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome start de zomer met een groots James Bond Weekend. Zaterdag 3 en zondag 4 juli kan iedereen zich een James Bond voelen bij de Aviodrome.

Kabelbaan vanaf de Boeing 747
Met zijn voorliefde voor auto's, vliegtuigen, vrouwen, actie en avontuur wordt James Bond het thema voor de Aviodrome! Op zaterdag 3 en zondag 4 juli worden voor jong en oud verschillende activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen vanuit een Boeing 747 springen en komen via een kabelbaan weer op de grond terecht, een klimwand bedwingen en zich laten meeslepen door de James Bond ambiance! In samenwerking met EndorfinE Bedrijfsevenementen worden spannende stuntman oefeningen georganiseerd. Zo kan men door een 'explosie' worden 'weggeblazen' en leer je een auto voorwaarts inparkeren met een draai van 180°. Wie durft?

James Bond voertuigen
Natuurlijk kunnen de voertuigen van James Bond niet ontbreken tijdens dit weekend. Diverse James Bond auto's zijn aanwezig bij de Aviodrome, waaronder een luxe limousine van Big Limo waar men ook in mag zitten. Natuurlijk zijn er ook enkele vliegtuigen die geschitterd hebben in James Bond films, op het park te bewonderen. De Aviodrome heeft zelf de Beech AT-7 Navigator in haar collectie, die gevlogen heeft in de James Bond film 'Octopussy'. Een rondvlucht in een James Bond vliegtuig mag eigenlijk ook niet ontbreken! Daarnaast organiseert James Bond Nederland een interessante tentoonstelling met unieke James Bond artikelen en zijn zij aanwezig om allerhande vragen te beantwoorden van bezoekers over James Bond en zijn films.

James Bond weekend
Tijdens het James Bond weekend is de Aviodrome geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor bezoek hoeft slechts de reguliere entreeprijs voor de Aviodrome betaald te worden. Voor enkele activiteiten wordt een kleine extra bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0320 - 289 840. De Aviodrome is gelegen aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad. Het James Bond Weekend wordt mede mogelijk gemaakt door: Big Limo, Boatland.nl, Buba Entertainment, Catering Culinair, EndorfinE Bedrijfsevenementen, Heineken, HVB, James Bond Nederland, Jump Outdoor en Skippy-Rent.