Ingezonden persbericht

()

PERSBERICHT

Hilversum, 26-06-2010

FINALISTEN AVRO-PROGRAMMA WIE WORDT KRUIMELTJE? BEKEND

De jury van het AVRO-programma Wie wordt Kruimeltje? heeft zaterdag 26 juni de laatste zes finalisten bekend gemaakt. Het was voor juryleden Kim- Lian van der Meij, René van Kooten en Cystine Carreon geen gemakkelijke keuze. In de finale van Wie wordt Kruimeltje op zaterdag 3 juli om 19.00 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. In de vijftig minuten durende finale zullen Jesse, Joep, Joes, Jurre, Sami en Stefan zich van hun beste kant laten zien om de jury te overtuigen van hun talent als Kruimeltje.

In 'Wie wordt Kruimeltje?' wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. De eerste zes afleveringen lieten de auditie- en workshoprondes zien. Tien finalisten kwamen door deze rondes en haalden daarmee een plekje in de eerste televisieshow. In de finale op zaterdag 3 juli om 19.00 uur wordt de winnaar van Wie wordt Kruimeltje? bekend gemaakt.

Na afloop van de televisieshows kan er op kruimeltje.avro.nl nog verder worden gekeken naar 'Kruimeltje Backstage'. Tijdens dit ca.15 minuten durende extra programmaonderdeel wordt er met presentatrice Vivienne van den Assem tezamen met de Kruimeltjes nagepraat en wordt er backstage een kijkje genomen bij de shows.

Voor meer informatie: kruimeltje.avro.nl

Wie wordt Kruimeltje?, finale zaterdag 3 juli om 19.00 uur bij de AVRO op Z@pp.

---