Gemeente Beek


Kunstmanifestatie âBurgemeester Janssen bekent kleurâ

Zondag 4 juli 2010 staat het centrum van Beek in het teken van cultuur. Onder de titel âBurgemeester Janssen bekent kleurâ vindt er die dag een bijzondere kunstmanifestatie plaats.

Deze happening is een initiatief van de Culturele Werkgroep Beek en een aantal Beekse kunstenaars. Doel van dit samenwerkingsverband is om op diverse bijzondere locaties in de Burgemeester Janssenstraat en omgeving een zo groot mogelijk publiek kennis te laten maken met kunst in de ruimste zin van het woord.

Schilderkunst, conceptuele kunst, poëzie, muziek, beeldhouwkunst, fotografie, graffiti, dans. Uit elke discipline waar het brede spectrum van de kunsten uit bestaat, zijn vertegenwoordigers aanwezig die op een laagdrempelige manier de dialoog met het publiek in de oude dorpskern zullen aangaan. Verrassend, fris en anders. Niet de geijkte âkunstmarktâ maar een interactief totaalgebeuren. Laat u verrassen door de schoonheid van binnenplaatsen en tuinen. Neem een kijkje achter de poorten die normalerwijs gesloten zijn en geniet van cultuur in al zijn facetten.

âBurgemeester Janssen bekent kleurâ. Zorg dat u er bij bent op zondag 4 juli van 13.00 uur tot 18.00 uur en natuurlijk is de entree vrij. Â