Gemeente Kapelle

Bereikbaarheid Kapelle tijdens Tour de France op 4 juli

De Tour de France vindt plaats op zondag 4 juli a.s. De start is in Rotterdam, waarna de renners via de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden richting België gaan (finish in Brussel). Vanwege dit evenement is het parcours door Kapelle tussen ongeveer tussen 12:00 en 16:20 uur afgesloten voor al het verkeer.

De verwachting is dat de reclamekaravaan om ongeveer 13:00 uur door Kapelle komt en het peloton tussen 14: 50 en 15:20 uur. Het is niet mogelijk het parcours gelijkvloers te kruisen.

Het parcours loopt over de Viaductweg, Vierwegen en de Oude Rijksweg N289, zie bijgevoegde kaart. Op de A58 zal gedurende de afsluiting van de Oude Rijksweg geen gebruik gemaakt kunnen worden van de afritten Rilland, Kruiningen, Yerseke, Kapelle en âs-Gravenpolder richting Kapelle. De omleidingroutes (blauw) staan op de kaart aangegeven en worden ter plaatse met borden aangeduid.

Omdat de Tour de France een groot deel van Zeeland aandoet, dient u ook elders rekening te houden met afgesloten wegen, omleidingen en vertragingen.


* Parcours rond Kapelle.pdf (129,54 KB)Lees voor