Gemeente Echt-Susteren


Grensoverschrijdend fietsevenement tussen Maas en Rijn

19e âNiederrheinischer Radwandertagâ op zondag 4 juli

Â

Â

Het fietsparadijs tussen Maas en Rijn nodigt u zondag 4 juli 2010 uit voor het grensoverschrijdende fietsevenement de âNiederrheinischer Radwandertagâ. In 74 plaatsen in Nederland en het aangrenzende Duitse Niederrheingebied kan jong en oud op deze traditionele eerste zondag in juli âmeefietsen en winnenâ. Meedoen? Kom naar een van de startplaatsen. Deelname is gratis!

Â

De startplaatsen in Noord- en Midden-Limburg zijn:

Arcen (Graanbranderij De IJsvogel); Beesel (Markt); Echt (VVV); Gennep (Markt); Montfort (Café Le Village/Bij de Vogel); Plasmolen (De Pannekoekenbakker); Roermond (Markt); Stevensweert (VVV); Swalmen (Markt); Venlo (VVV); Vlodrop (Café âDe Roerhalâ); Well (Vakantiepark Leukermeer). Behalve in bovengenoemde plaatsen kunt u ook starten in het Gelderse Montferland en Millingen aan de Rijn, het Zuid-Limburgse Onderbanken en talrijke Duitse plaatsen. Vanaf deze startpunten voeren de routes door Nederland en Duitsland. Denk aan uw paspoort of toeristenkaart!

Â

Wat is de Niederreinischer Radwandertag?

Een heerlijk sportieve dag, waarbij de deelnemers op vele plaatsen een uitgebreid programma aangeboden wordt met muziek, gastronomie, informatie en activiteiten. Om 17.00 uur worden op alle startlocaties tijdens de tombola veel aantrekkelijke prijzen onder de deelnemers verloot.

De Niederrheinischer Radwandertag is een uniek fietsevenement door een grenze(n)loos âgroeneâ regio, voor zowel jong als oud.

Â

Meer informatie

Bij de lokale VVV-winkel in Noord- of Midden-Limburg of op de website www.krefeld.de/radwandertag