Gemeente Enkhuizen

Karavaan reist op 4 juli naar Enkhuizen

Van 3 t/m 25 juli reist het theaterfestival Karavaan met 16 locatietheatervoorstellingen, 18 straattheateracts en 9 theatermakers van het Karavaanlab over de 126 kilometerlange Westfriese Omringdijk. Karavaan begint haar tocht over de dijk met straattheater in Hoogkarspel. De route vervolgt zich langs Enkhuizen, Nibbixwoud, Heerhugowaard, Castricum, Bovenkarspel, Wieringerwaard en Warmenhuizen. Het festivalhart strijkt vier dagen lang met straat- n locatietheater neer in Hoorn, Alkmaar en Schagen. Op donderdagavond 8 juli opent Karavaan op de Westerdijk in Hoorn met het Groot Karavaan Blaasorkest.

Straattheater komt er aan!
Straten en pleinen vullen zich tijdens Karavaan met geuren, kleuren en muziek. Karavaan brengt de allerbeste (inter-)nationale straattheateracts op 4 juli 2010 naar het Landje van Top in Enkhuizen. Van de nostalgische miniconcerten in het Meesleeptheater van Mama Roux tot de intieme ontmoeting onder de metershoge rode jurk van Victorine Pasman. Laat je samen met je familie en vrienden verassen en kom kijken!

Zin in meer?
Reizend theaterfestival Karavaan brengt locatievoorstellingen op plekken aan de dijk die alle zintuigen prikkelen. Laat je meevoeren naar de polder in Ursem en geniet van Een Paard door Mijzen2010. Schuif in het weidse landschap aan tafel bij de Ronde Tafel van de PeerGrouP. Of bouw mee op een stuk bouwgrond in Zwaag met het Gezelchap in Verkassen II. Kom kijken in polders, op pleinen en onder pannendeksels. Kaarten voor de locatievoorstellingen zijn te koop op de website en bij de Karavaankassa die meereist met het straattheater. Het complete programma is te vinden op www.karavaan.nl. Flyer De Karavaan