Gemeente Zoetermeer

Zomerfeest op stadsboerderij De Weidemolen

stadsboerderij De Weidemolen
Vier de zomer op stadsboerderij De Weidemolen. Op zondag 4 juli organiseert de stadsboerderij een zomerfeest van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Kinderen kunnen zich laten schminken en meedoen aan oud Hollandse spelletjes, zoals hoefijzergooien, ezeltje prik en een reuze sjoelbak van 7 meter. Bezoekers kunnen zelf een geit proberen te melken en popcorn poffen boven een kampvuurtje. De toegang is gratis. Ook bij slecht weer gaat het feest door. Dan vinden de activiteiten binnen plaats.

Stadsboerderij De Weidemolen is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen de boerderijdieren aaien en knuffelen met de cavia's en konijnen. Wat de boerderij zo bijzonder maakt zijn de vele milieumaatregelen, die bijdragen aan een duurzaam Zoetermeer. Voorbeelden zijn een warmtepomp, zonnepanelen en het vegetatiedak van de stal.

Bereikbaar
Stadsboerderij De Weidemolen ligt aan de Burgemeester Middelberglaan 2 in de wijk Oosterheem. Met de auto bereikbaar via de Martin Luther Kinglaan. Fietsers en wandelaars kunnen de boerderij bereiken via de Moldaustroom en Wolgastroom. Voor meer informatie kunt u bellen naar de stadsboerderij, telefoon 079-343 4181.


* Stadsboerderijen