NCRV

Volgspot

Wie wint het Volgspot Open Podium?

Zondag 4 juli
Radio 2, 23.00 uur

Op zondag 4 juli staat het NCRV-kleinkunstprogramma Volgspot op Radio 2 in het teken van het Volgspot Open Podium in samenwerking met de website Ongekendtalent.nl. Wie wint dit jaar deze prijs?

Poëtische teksten, politieke statements, fluwelen stemmen, integere liedjes, maar ook rauwe rock en aanstekelijke melodieën; dat is dit jaar het Volgspot Open Podium. Met in de finale de volgende bands; rockformatie Mind the Gap uit Harderwijk, Le Titre met zangeres/pianist Sophie Letitre, gitarist/singer-songwriter Rutger, de Brabantse band Straf en de vrouwelijke singer-songwriter Lille uit Enschede. Presentator Hijlco Span reikt daarnaast nog een wild-card uit aan één van de acts die de finale net niet hebben gehaald.

Het wekelijkse Radio 2-programma Volgspot is in samenwerking met de website Ongekendtalent.nl op zoek naar ongekende talentvolle kleinkunstenaars, muzikale theatermakers en singer-songwriters. Wekelijks werd, sinds begin dit jaar, op basis van internetstemmen een weekwinnaar gekozen en koos de vakjury, bestaande uit Charles Droste (Schouwburg Amphion in Doetinchem), Anne van Rijn (cabaretduo Dames voor na Vieren) en singer-songwriter Marike Jager de maandwinnaar.