Ingezonden persbericht


HOT NETWORKZ bestaat 10 jaar en viert dit met een spetterend feest bij BLM 9 in Bloemendaal!

Hot Networkz, een van de meest succesvolle fieldmarketing bureaus van Nederland, bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Alle promotors en ex-promoters die nog of gewerkt hebben voor Hot Networkz zijn zondag 4 Juli aanstaande uitgenodigd. Op deze dag vormt beach club BLM 9 in Bloemendaal namelijk het decor voor een spetterend feest met een uiterst kwalitatieve deejay line-up.

De sympathieke Rotterdamse deejay / producer Benny Rodrigues is een van de "headliners". Met zijn altijd energieke en funky deejay sets zet hij elke dansvloer op stelten en behoort hij inmiddels tot een van de absolute top deejays van ons land. Ook "Mr. Housequake", deejay Roog, is van de partij. Deze kleine grote man staat al jarenlang aan de top van de internationale dance-scene. Met zijn eigen label Hardsoul heeft hij eveneens een groot aantal club hits op zijn naam staan. Het label Hardsoul bestiert hij samen met zijn broer Greg van Buren die ook acte de presence zal geven bij het Hot Networkz feest. De line up wordt gecomplementeerd door deejay Bob Wisman, ex werknemer van Hot Networkz, en tegenwoordig organisator van de fameuze TUIG avonden. De 2e zaal van BLM 09 wordt ingevuld door Smaakstof, de nieuwe "credible" techhouse avond van BLM 09 en Sneakerz. Deejays Youri Donatz & Franky Rizardo zijn hier verantwoordelijk voor de muziek.

Naast deze keur aan top artiesten ontvangen alle bezoekers voor 19.00 een heerlijke "frozen Margarita" cocktail. En zo'n frozen drankje is heerlijk verkoelend want het wordt mooi weer! De weersverwachtingen zijn goed voor het weekend van 4 juli dus bereidt je voor op een hete zomeravond.

De allerbeste top deejays, heerlijke cocktails, eindelijk goed weer en een absolute toplocatie. Dit zijn de ingrediënten voor het verjaardagsfeest van fieldmarketing bureau Hot Networkz. Zorg dus dat je erbij bent. Hoe kom je aan een kaart?

Als je gewerkt hebt of nog werkt voor Hot Networkz kun je jezelf aanmelden via de speciale site www.hotnetworkz10jaar.nl. Je kan dit feest dan gratis (!) bezoeken. Tevens mag je dan maximaal 2 introducés aanmelden die via jou een kaart kunnen kopen a 10E per persoon excl. voorverkoopkosten.

10 Years of being Hot!. Zondag 4 Juli, Beach Club BLM 9 in Bloemendaal. Met o.a. Benny Rodrigues, Roog, Greg van Buren, Youri Donatz, Franky Rizardo e.a. Je bent welkom vanaf 18.00. Tot 4 Juli!
Links ;

www.hotnetworkz10jaar.nl. www.hotnetworkz.com
www.blm9.nl


Noot voor redacties