Ingezonden persbericht


Hilversum, 1 juli 2010

Zondag 4 juli 13:00 uur
Finalestrijd om gouden knikker t.w.v. ¤ 2.500,-
in Avonturenpark Hellendoorn

Aanstaande zondag 4 juli om 13:00 uur barst in Avonturenpark Hellendoorn de finalestrijd los om de écht gouden knikker ter waarde van ¤ 2.500,-. Alle kinderen die dit voorjaar meededen aan het evenement Spellendoorn speelden voor gratis knikkers. Onder deze knikkers bevonden zich tien zilveren knikkers die symbool stonden voor een finaleplaats. Dit weekend zullen deze tien finalisten in een zinderend GPS spel in het park strijden om de gouden knikker. Daarbij krijgen de jeugdige deelnemers hulp van hun familieleden en wordt het een heuse strijd tussen tien families!

Spellendoorn is het populaire evenement dat sinds 2009 ieder voorjaar in Avonturenpark Hellendoorn wordt georganiseerd. Kinderen en ouders kunnen allerlei spelletjes spelen. Dit jaar ontvingen alle kinderen een gratis sticker verzamelboekje, die ze met stickers konden vullen door de spellen in het park te spelen. Naast de sticker ontvingen alle kinderen ook een gratis knikker bij ieder spel, met kans op de zilveren knikker.


Noot voor redacties
Persuitnodiging:
Met het prachtige weer op komst belooft het een bijzonder sfeervolle finalestrijd te worden in Avonturenpark Hellendoorn. U bent hierbij van harte uitgenodigd om verslag te doen van de strijd om de gouden knikker. U kunt zich aanmelden bij Media Tornado, annamaria@mediatornado.nl of telefonisch op 035-6257800. Vermeld daarbij uw naam, mobiele telefoonnummer en met hoeveel mensen u komt. U kunt zich vanaf 12:30 uur melden bij de kassa.

www.hellendoorn.nu

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 2 april t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. Een 3 Parken Pas voor Walibi World, Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 89,- per persoon. Alle abonnementen kunnen online besteld worden via www.avonturenpark.nl/abonnementen. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep heeft zich gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Avonturenpark Hellendoorn via Twitter: www.twitter.com/avonturenpark



Ingezonden persbericht