Zomereditie Limbolive! in de Tolhuistuin


AMSTERDAM, 20100616 -- Culturele webwerkplaats Limboland ontwikkelt en toont wekelijks nieuwe programma's via limboland.tv op het gebied van cultuur, kunst, lifestyle en jeugd en is daarnaast onder de naam Limbolive! offline actief. De zomereditie van Limbolive! vindt dit jaar plaats op zondag 4 juli a.s. in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Kom hangen en chillen of rennen en ravotten bij Limbolive! in de Tolhuistuin. Een innoverende middag, gehost door nieuwsmaker Ronald Snijders. Met een onafhankelijkheidsverklaring door journalist/programmamaker Jan Haasbroek, nieuw werk van Limboland makers én (muzikale) bijdragen van o.a. multimediaperformer Ad Visser, klassieke muziek dj Von Rosenthal de la Vegaz en dj Steven de Peven (en zijn aanwijsstokjes). Ook legt een bekende Nederlandse acteur als mystery actor zijn dilemma voor bij Limboland's Shrink in a Box, Jean-Pierre van de Ven. Voor de kinderen is er Limbolezen en Limbolab, waarin deze keer een tekensessie met kunstenaar Jan Rothuizen.
Kortom: één grote Limboland live opname!

Maak je film- of tv-droom waar
Tijdens aankomende Limbolive! wordt het startschot gegeven voor de pilot van de Limboland Pitch! - ons programma dat vier keer per jaar georganiseerd wordt en gericht is op bevlogen amateurs die hun film- of tv-idee willen verwezenlijken. Heb jij een briljant idee voor een film of programmaserie? Geef je dan op bij Limbolive! op 4 juli a.s. Kijk op www.limboland.tv/pitch voor de voorwaarden.

LIMBOLIVE!
Wanneer? Zondag 4 juli 2010 van 14:00 - 18:00 uur
Waar? Tolhuistuin, Tolhuisweg 2, Amsterdam-Noord
Entree: gratis voor Limboleden, anders ¤ 10,- (inclusief jaarlidmaatschap Limboland)

www.limboland.tv

Limboland wordt gesteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Doen, de Mondriaanstichting, SNS Reaal Fonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fiep Westendorp Foundation, VSB Fonds, Westergasfabriek, Het Ketelhuis, Het Kattenkabinet en Cam-a-lot.

Limboland





Ingezonden persbericht