Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 27 april 2010

Dromen worden werkelijkheid bij De Smaak van Italië Exclusief te zien op 4, 5 en 6 juli 2010: Pinocchio de musical

Het eeuwen oude verhaal van de speelgoedmaker Geppetto en zijn houten zoon Pinocchio komt tijdens De Smaak van Italië tot leven. De Italiaanse schrijven Carlo Collodi gaf in 1883 gestalte aan de eigenzinnige houten hoofdpersoon met zijn boek 'Le aventure di Pinocchio', op 4, 5 en 6 juni 2010 kunt u de dolkomische musicalbewerking van NME events exclusief en omgeven door Italiaanse sferen bewonderen op Kasteel de Haar in Utrecht.

NME events presenteert deze hilarische musical tijdens de Smaak van Italië met een ongekend getalenteerde cast van multidisciplinaire musicaltalenten. Dansend, zingend en spelend op de regie van Barthel van Lint en de muziek van Jan Willem Hoekstra neemt de cast de bezoekers van het evenement mee op de fantastische reis van Pinocchio naar zijn doel om een mensenkind te worden.

Pinocchio volgt zijn instincten en heeft nog geen idee van het onderscheid tussen goed en kwaad. Fluitend loopt hij de wijde wereld in, zonder op zijn hoede te zijn voor mogelijke gevaren. Hierdoor belandt Pinocchio keer op keer per ongeluk in lastige situaties. In iedere nieuwe netelige situatie waarin Pinocchio terecht komt leert hij op onverwachte en vaak ook hilarische manieren een wijze les. Zo leert hij dat dat hij niet mag liegen doordat moedernatuur uitgerekend bij Pinocchio daar letterlijk en figuurlijk een stokje voor heeft gestoken.

NME events produceert met grote regelmaat een uiteenlopende variëteit aan evenementen. Met exclusieve acts, spetterende optredens en grootschalige muzikale spektakels weet NME events op ieder evenement de toon te zetten. Exclusief voor De Smaak van Italië produceert zij Pinocchio de musical, een authentiek, hartverwarmend, maar ook humoristisch verhaal, met verrassende verhaalwendingen en smaakvolle Italiaanse ingrediënten, een voorstelling die u niet mag missen!

Noot voor de redactie (