Ingezonden persbericht


Programma WMDC Juli 2010

WMDC Gaat Vreemd: Singeldingen met Hüseyin Badilli Zondag 4 juli | 12.30 uur | Gratis

Stichting Singeldingen is een initiatief van een groep buurtbewoners die in het Heemraadspark in Rotterdam een ontspannen ontmoetingsplek creëren. Tussen 19 mei en 18 juli vinden er in het park diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Het WMDC verzorgt op alle zondagen in deze periode de muziekprogrammering tijdens dit festival. Verwacht bijzondere muzikale optredens variërend van tango en salsa tot singer-songwriters en popmuziek.

Op zondag 4 juli staat Hüseyin Badilli op het festival. De krachtige en zeer expressieve muziek van deze Turkse zanger is een onvermijdelijk resultaat van zijn multiculturele opvoeding en zijn studie aan het staatsconservatorium in Istanbul. Badilli wordt nu door velen gezien als een crossover-specialist in de traditionele Turkse muziek en jazz.

***

WMDC Gaat Vreemd: Singeldingen met Agnes Goslings
Zondag 11 juli | 12.30 uur| Gratis

Stichting Singeldingen is een initiatief van een groep buurtbewoners die in het Heemraadspark in Rotterdam een ontspannen ontmoetingsplek creëren. Tussen 19 mei t/m 18 juli vinden er in het park diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Het WMDC verzorgt op alle zondagen in deze periode de muziekprogrammering tijdens dit festival. Verwacht bijzondere muzikale optredens variërend van tango en salsa tot singer-songwriters en popmuziek.

Agnes Goslings is een Braziliaanse zangeres. Ze maakt akoestische muziek met jazz als basis waarin invloeden van de Braziliaanse samba en bossanova terugkomen. Goslings won in 2010 de tweede prijs van de prestigieuze Latin Fanatics wedstrijd.

De podiumprogrammering van het WMDC wordt mede mogelijk gemaakt door dienst Kunst en Cultuur en Deelgemeente Delfshaven.