Ingezonden persbericht


Persbericht
Natura Docet - Provinciaal Natuurhistorisch Museum Denekamp

Poppentheater Kiekeboe: Jan Klaassen en de verdwenen 'Rosa Tomentiosa' - 4 juli 2009, 14 uur en 15.30 uur

Zondag 4 juli wordt er een leuke en spannende poppenkastvoorstelling gegeven in Natura Docet met de titel: Jan Klaassen en de verdwenen 'Rosa Tomentiosa'. Poppentheater De Kiekkast uit Enschede heeft speciaal voor de Open Tuinenzondag op 4 juli een verhaal geschreven voor kinderen tussen 4 en 9 jaar.

Er staat namelijk in de tuin van Natura Docet een bijzondere bloem, uniek in Nederland ' de Rosa Tomentiosa'. Misschien, misschien als je hem heel goed zoekt kun je hem vinden. De burgemeester is gevraagd om met de plant op de foto te gaan voor de krant. Totdat hij er is mogen Jan Klaassen en Katrijn zolang op de plant in de poppenkast passen. Als de burgemeester komt voor de foto, is de plant opeens spoorloos verdwenen! Wat heeft heks Eucalypta hiermee te maken? Kan Agent Groen ervoor zorgen dat alles weer goed komt? Als jullie willen weten hoe dit afloopt, kom dan allemaal naar Natura Docet, want het belooft heel spannend te worden. Breng je vriendjes en vriendinnetjes, opa's en oma's, pappa' en mamma's mee!

De voorstelling wordt 2 keer gegeven: om 14 uur en 15.30 uur. De voorstelling duurt 45 minuten. De kaartjes kosten ¤ 3,50.

Provinciaal Natuurhistorisch Museum Natura Docet
Oldenzaalsestraat 39 - 7591 GL Denekamp
0541-35 13 25 / info@naturadocet.nl/ www.naturadocet.nl

Openingstijden
maandag - vrijjdag 10-17 uur / zaterdag en zondag 11-17 uur

Entree
Volwassenen ¤ 5 0-4 jaar gratis 4-15 jaar ¤ 2,50 Museumkaart gratis




Ingezonden persbericht