Gemeente Beek


Draagspeld voor dhr. Johannes Gerardus Paulissen KBO St. Jozef

Zaterdag 3 juli jl. is de heer Johannes Gerardus Paulissen door de gemeente Beek onderscheiden. Hij ontving tijdens het 50-jarig bestaansfeest van KBO St. Jozef (Katholieke Bond voor Ouderen St. Jozef) te Beek uit handen van burgemeester Cremers de Zilveren Draagspeld van de gemeente, voor zijn langdurige en bijzondere inzet voor KBO St. Jozef en ouderen in Beek.

Dhr. Paulissen is sinds 1995 een zeer actief, gedreven bestuurslid en coördinator âsport en spelâ van de KBO St. Jozef Beek. Door zijn bestuursfunctie en nauwkeurige wijze van werken zorgt hij er mede voor dat alles binnen KBO St. Jozef te Beek op rolletjes loopt. Door zijn enthousiaste, gedreven aanpak en coördinerende vermogen draagt hij op een zeer bijzondere wijze bij aan het sporten en bewegen voor ouderen. Door zijn actieve houding en grote verantwoordelijkheidsgevoel is hij van onschatbare waarde voor de KBO St. Jozef te Beek.

Als penningmeester en mede-oprichter van De Kabookes is hij medeverantwoordelijk voor de instandhouding van de traditie van carnaval bij de KBO St. Jozef in Beek. Hij is een gedreven persoonlijkheid die zorgt dat de carnavalsdagen voor De Kabookes c.q. de ouderen vlekkeloos verlopen. In die zin is dhr. Paulissen een echte betrokken duizend-poot die zich voor de volle 100% inzet voor activiteiten van de ouderen in Beek.

De jarenlange inzet en geleverde prestaties van dhr. Paulissen zijn voor Beek van zeer grote waarde. Dhr. Paulissen kan gezien worden als een man die Beek meermalen verdienstelijk was op een wijze die uitstak boven het gevraagde.
Â