Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.10 uur

Utrecht, 04-07-2010

Aanrijding

BUNSCHOTEN Zaterdag 3 juli vond rond 09.40 uur een aanrijding plaats op de Oostelijke randweg. Een 86-jarige automobilist uit Bunschoten sloeg linksaf richting de Botter en zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd, waardoor de autos botsten. De auto van een 43-jarige vrouw uit Bunschoten belandde daardoor in de sloot. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.

Met slok op tegen paal

SOEST- Op vrijdagavond reed een automobilist met een slok teveel op tegen een lantaarnpaal. Omstreeks 19.00 uur reed een 33-jarige man uit Soest over de Nieuweweg. De man reed van de weg en botste tegen een lantaarnpaal. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 530 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

BAARN- Op vrijdagavond raakte ene automobilist zijn rijbewijs kwijt omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 22.00 uur werd een 64-jarige man uit Soest gecontroleerd op de Amsterdamsestraatweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 625 ug/l. Hij kon zijn rijbewijs inleveren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Brandstichters aangehouden

SOEST- Op vrijdagochtend werden twee personen aangehouden voor brandstichting. Omstreeks 11.00 uur kreeg de politie de melding dat er brand was gesticht in een stuk berm aan de Eemweg. Agenten keken uit naar de twee brandstichters en op de Coelhorsterweg werden twee personen aangetroffen welke voldeden aan het signalement. De mannen werden aangesproken en een van hen begon zich direct te verzetten. Beide mannen, 22 en 30 jaar uit Soest en Hilversum, werden ingesloten voor verhoor.