Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 04-07-2010

Drie aanhoudingen wegens openlijk geweld tijdens horecatoezicht

BREDA: De politie heeft in het centrum van Breda in de nacht van zaterdag op zondag een relatief rustige horecadienst gedraaid. Aan het einde van de dienst wam er een melding binnen over een vechtpartij op de Haagdijk. Daarbij zijn rond 04.30 uur drie mannen (24, 25 en 25 jaar) uit Breda aangehouden wegens openlijk geweld. Verder waren er links en rechts wat opstootjes tussen stappers in de binnenstad, maar door kordaat optreden hadden agenten die snel onder controle.

Politie arresteert Bredanaren wegens huiselijk geweld

BREDA: Een 54-jarige Bredanaar is zaterdagavond rond 19.00 uur gearresteerd wegens huiselijk geweld. Hij had kort daarvoor zijn vrouw mishandeld in hun woning in de wijk Tuinzigt. Ook zijn dochter en haar vriend moesten het ontgelden. De verdachte ging compleet door het lint en was behoorlijk dronken. Hij is ingesloten op het bureau.
Een 41-jarige Bredanaar is zondagmorgen rond 02.30 uur opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn minderjarige dochter. Dat gebeurde in een woning in de Haagse Beemden. De verdachte is op het bureau ingesloten.

Automobilist uit Klundert raakt rijbewijs kwijt

BREDA: De politie heeft zondagmorgen kort na 07.00 uur een 32-jarige automobilist uit Klundert gearresteerd wegens dronken rijden. Agenten namen een kijkje na een melding van een autobrand op de A16 bij Hazeldonk. Ter plekke bleek dat de Klundertnaar met zijn auto tegen de vangrail was gereden en er rook onder de motorkap vandaan kwam. Er ontstond geen echte brand. De bestuurder was zichtbaar onder invloed van alcohol; hij blies 700 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is
toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-07-2010 12:29 | © Regio Midden en West Brabant |