Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 04-07-2010

Politie arresteert vader en zoon in Made na mishandeling agenten

MADE: De politie heeft zondagmorgen twee mannen uit Made aangehouden. Het gaat om een 47-jarige vader en zijn 18-jarige zoon. Ze worden verdacht van belemmering, openlijk geweld en het niet opvolgen van bevel of vordering.

De agenten reageerden kort na 02.30 uur op diverse meldingen over geluidoverlast in de omgeving van de Du Boistraat. Ter plaatse bleek een feesttent te staan. De agenten vroegen de feestgangers of het wat zachter kon. Al vrij snel keerde het publiek zich tegen de
politiemensen. Daarbij kwamen zij in een benarde positie en werden ze mishandeld door de feestgangers. Uiteindelijk lukte het de agenten, met hulp van diverse collega's, de vader en zoon aan te houden, daarbij moest wel pepperspray gebruikt worden. Het tweetal is op het bureau in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen van het incident; zij worden nadrukkelijk gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Rijenaar (44) aangehouden wegens huiselijk geweld

RIJEN: Een 44-jarige inwoner van Rijen is zaterdagavond kort na 23.30 uur opgepakt wegens huiselijk geweld. De man zette bij ex-vriendin, met wie hij nog onder één dak woont, buiten en bedreigde haar. Er ontstond ruzie toen de vrouw thuiskwam en de Rijenaar boos werd, omdat ze niet wilde vertelde waar ze was geweest en met wie. De verdachte, die onder invloed van alcohol was en zich verzette tegen zijn aanhouding, is op het bureau in verzekering gesteld. Hij heeft een huisverbod opgelegd gekregen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-07-2010 14:57 | © Regio Midden en West Brabant |