Politie Zeeland


---

1245-2010 Automobilist rijdt op paaltje, Tholen
De auto van een 37-jarige man uit de gemeente Tholen is aan de onderzijde beschadigd geraakt door een paaltje.
De automobilist stond zaterdagmorgen rond 11.15 uur voor de Botermarkt in dubio of hij wel of niet kon doorrijden.Op een gegeven moment besloot hij toch door te rijden. Juist op het moment dat hij passeerde, kwam het paaltje uit het wegdek omhoog en boorde aan de onderzijde in de auto. De auto kon niet meer verder rijden en moest worden weggetakeld.

1246-2010 Drie auto's betrokken bij kop/staartbotsing, Vlissingen
Op de Sloebrug in Vlissingen vond zondagmorgen rond 10.15 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie auto's waren betrokken.
Eén van de inzittenden werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Eén van de betrokken auto's raakte dusdanig beschadigd dat die moest worden weggesleept.

1247-2010 Tour de France sfeervol verlopen
Politie Zeeland kijkt terug op een evenement dat in hele, goede sfeer is verlopen. Er deed zich één incident voor waarbij een toeschouwer gewond raakte. Dit gebeurde rond 14.00 uur op de Oude Rijksweg ter hoogte van Rilland.
Daar reed de bestuurder van een auto uit de reclamekaravaan de berm in.Daarbij raakte hij een vrouw die langs de kant van de weg in een stoeltje zat. De vrouw werd door ambulancepersoneel verzorgd en werd, met vermoedelijk een gebroken been, overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau in Goes.
Verder hebben zich in Zeeland tijdens het passeren van de Tour de France geen noemenswaardige incidenten plaatsgevonden.

Vanaf 14.30 uur werden de eerste wegen weer vrijgegeven. De verwachting is dat rond 16.30 uur de hele route in Zeeland weer beschikbaar zal zijn voor het verkeer.